Hét spel voor een leuke avond samen
Date Night

Date Night

Doen Durven Waarheid kaartset date night

Doen, Durven of Waarheid | Date Night

Of je nu net een relatie hebt of al wat langer samen bent, soms verlang je naar een avond die net even anders is dan normaal. Een avond vol verrassingen, lachen en het ontdekken van nieuwe aspecten van jullie relatie.

Het kaartspel ‘Doen, Durven of Waarheid | Date Night’ brengt precies dat! Het is het perfecte relatiespel voor een gezellige avond samen die net even anders is.

De Magie van het Relatiespel ‘Doen, Durven of Waarheid | Date Night’

De magie van dit relatiespel gaat verder dan alleen maar plezier hebben. Dit spel daagt uit om dingen te doen die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan. Of dingen waar je simpelweg te weinig tijd voor hebt genomen. Het nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen.

Het Verdiept de Relatie

Terwijl jullie de kaarten omdraaien en de vragen beantwoorden of de uitdagingen aangaan, zul je merken dat deze activiteiten niet alleen zorgen voor gelach en plezier. Het zorgt ook voor een diepere verbinding tussen jullie beiden. Het spel brengt namelijk niet alleen nieuwe ervaringen met zich mee; het brengt ook gesprekken op gang over onderwerpen waar je misschien nog nooit eerder over hebt gesproken.

Door samen deze uitdagingen aan te gaan en eerlijk te zijn in je antwoorden, zullen je elkaar op een nieuwe manier leren kennen. Je kunt elkaars grenzen verleggen, angsten overwinnen en diepere inzichten krijgen in elkaars persoonlijkheden. Wie weet ontdekken je wel verborgen talenten of passies bij elkaar waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Het spel ‘Doen, Durven of Waarheid | Date Night‘ is dus niet zomaar een kaartspel. Het is een instrument om de magie van je relatie te vergroten. Het brengt jullie dichter bij elkaar en laat je misschien wel een hele nieuwe, en bovenal leuke, kant van je partner zien die je nog nooit eerder hebt gezien.

Dus waar wacht je nog op? Haal dit unieke relatiespel in huis en beleef samen een leuke vernieuwende date night thuis!

Afgelopen week het doen, durf of de waarheid relatie spel gespeeld met mijn partner. Wij zijn net ouders van een zoontje van 4 maanden en de tijd voor elkaar schiet er dikwijls bij in. Het spel deed ons weer eens beseffen dat wij niet alleen maar ouders zijn, maar ook partners en het belangrijk is om daar echt de tijd voor te nemen. We hebben gelachen bij de actieve opdrachten zoals de Macarena, herinneringen opgehaald of juist vooruit gekeken. Het spel is een afwisselingen van intimiteit, humor en vooral ook veel doen!
Francis
Het spel deed ons weer eens beseffen dat wij niet alleen maar ouders zijn, maar ook partners en het belangrijk is om daar echt de tijd voor te nemen. We hebben gelachen bij de actieve opdrachten, herinneringen opgehaald of juist vooruit gekeken. Het spel is een afwisselingen van intimiteit, humor en vooral ook veel doen!
Francis

Meer weten over hoe je dit spel speelt? : hoe werkt het spel Doen, Durven of Waarheid

Wacht niet langer en bestel een spel voor jullie volgende Date Night!

Doen, Durven of Waarheid | Date Night (19,95)

Hét spel voor een leuke Date Night met je partner gewoon aan je eigen keukentafel!

Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about (19,95)

Een Date Night met je partner met net een beetje meer spanning en verdieping in jullie relatie!

Doen, Durven of Waarheid | Beide Spellen (39,90)

Meerdere avonden plezier en verdieping van jullie relatie met beide Date Night spellen!

NB: genoemde bedragen zijn exclusief 3,15 euro verzendkosten naar een DHL servicepunt bij jou in de buurt.