Hét spel voor een leuke avond samen
Let’s talk about Seks enzo

Let’s talk about Seks enzo

Doen, Durven of waarheid let's talk about seks enzo kaartset. Het intimiteitsspel voor een leuke avond met je partner.

Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about Seks enzo

Jij en je partner zijn al wat langer of al heel lang samen en op zoek naar een leuk relatiespel met net een beetje meer. Iets met meer spanning, diepgang en de mogelijkheid om moeilijke onderwerpen als intimiteit en seksualiteit op een speelse manier aan te snijden. Nou, zoek niet verder, want het intimiteitsspel ‘Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about Seks enzo‘ is precies wat je nodig hebt.

Een avond vol spanning en plezier

Wanneer jullie aan het spel beginnen, weten jullie nog niet wat jullie te wachten staat. De kaarten kunnen jullie naar de meest onverwachte plekken brengen. Misschien moeten jullie samen een spannende dansje wagen, of elkaars geheimen delen over jullie seksuele voorkeuren. Of misschien moeten jullie zelfs een beetje uit de kleren gaan. Echter alles is en kan binnen jullie eigen grenzen.

Tijdens het spel zullen jullie veel lachen en plezier hebben. Het is een geweldige manier om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Maar het spel kan ook helpen om nieuwe grenzen te verkennen. Om onderwerpen als liefde en intimiteit op een diepgaande en andere manier te bespreken. En om hier en daar net wat meer uit je comfortzone te gaan binnen de veiligheid van jullie mooie relatie.

Jullie Relatie Verdiepen

Dit relatiespel ‘Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about Seks enzo’ is een geweldige manier om jullie relatie te verdiepen en een hele leuke avond samen te beleven. Het is een spel dat jullie zal helpen om elkaar beter te begrijpen, wensen en verlangens te delen en misschien zelfs nieuwe avonturen te ontdekken.

Wat een geweldig origineel spel! Ontzettend leuk om samen met mijn partner te hebben gedaan, net even wat anders dan samen voor de buis of een film kijken😉 . Het relatiespel geeft echt even een positieve boost aan je relatie zonder de deur uit te hoeven!
Deborah

Meer weten over hoe je dit spel speelt? : hoe werkt het spel Doen, Durven of Waarheid

Wacht niet langer en bestel een spel voor jullie volgende date night!

Doen, Durven of Waarheid | Date Night (19,95)

Hét spel voor een leuke Date Night met je partner gewoon aan je eigen keukentafel!

Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about (19,95)

Een Date Night met je partner met net een beetje meer spanning en verdieping in jullie relatie!

Doen, Durven of Waarheid | Beide Spellen (39,90)

Meerdere avonden plezier en verdieping van jullie relatie met beide Date Night spellen!

NB: genoemde bedragen zijn exclusief 3,15 euro verzendkosten naar een DHL servicepunt bij jou in de buurt.