Hét spel voor een leuke avond samen
Over Het Relatiespel

Over Het Relatiespel

Monique heeft met doen, durven of waarheid een prachtig spel voor het verbeteren van je relatie weten te maken. Naast dat het je uitnodigt om in gesprek te gaan over onderwerpen die je niet zomaar bespreekt, doe je ook opdrachten met elkaar. Spannende, leuke en uitdagende dingen die samen of met elkaar kan doen. Net even anders en precies dat duwtje in de rug van een relatie die wel wat beweging kan gebruiken!
Erwin
Naast dat het je uitnodigt om in gesprek te gaan over onderwerpen die je niet zomaar bespreekt, doe je ook opdrachten met elkaar. Spannende, leuke en uitdagende dingen die samen of met elkaar kan doen. Net even anders en precies dat duwtje in de rug van een relatie die wel wat beweging kan gebruiken!
Erwin

Waarom Doen Durven of Waarheid

Als relatietherapeut bij Fit & Vitaal Coaching heb ik dagelijks te maken met stellen die worstelen met relatieproblemen. Gebrek aan communicatie en het verliezen van elkaar door drukke levens en andere omstandigheden zijn veelvoorkomende problemen. Het is jammer dat mensen vaak pas hulp zoeken als de afstand tussen hen bijna onoverbrugbaar lijkt.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren om in een vroeger stadium mensen te ondersteunen in hun relatie. Eerder schreef ik al een boek genaamd “Grip op je relatie: in 5 stappen naar betere communicatie en verbinding” om min of meer de relatietherapeut in huis te halen.

Een Relatiespel

In 2023 kreeg ik tijdens mijn jaarlijkse retraite het idee voor een spel. Ik wilde namelijk graag een relatiespel ontwikkelen dat zowel diepgang als plezier combineert, waarbij communicatie centraal staat. Maar ook een spel wat voor elk stel leuk is, ongeacht hun leeftijd, of ze nu wel of geen problemen ervaren in hun relatie. En zo ontstond het concept om iets met het bekende spel Doen, Durven of Waarheid te doen.

Monique Moor Het relatiespel Doen Durven of Waarheid Hoe is het ontstaan

Vrijheid en veiligheid

Dit relatiespel bevat alles wat ik zocht: vragen die je normaal gesproken niet snel aan je partner zou stellen, maar die juist tot interessante gesprekken kunnen leiden. Het draait om plezier hebben samen en moedigt jullie aan nieuwe dingen uit te proberen, net buiten jullie comfortzone. Het biedt de vrijheid om te weigeren, maar tegelijkertijd ook de veiligheid van het samen spelen zonder anderen erbij, waardoor je misschien net iets meer durft.

Dus, maak je klaar om jullie relatie naar een hoger niveau te tillen met dit relatiespel! Ik geloof dat dit spel jullie kan helpen om op een speelse en intieme manier met elkaar in verbinding te komen. Dus waar wachten jullie nog op? Laten we samen aan de slag gaan om jullie relatie sterker dan ooit te maken!

Hartelijke groet, Monique Moor